Asschat Design is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verwerken van staal en RVS tot verschillende producten. Door de flexibele manier van werken zijn wij in staat vrijwel alles naar uw wens te realiseren.

Bij Asschat is elk product uniek en elk product wordt ook nauwkeurig en vakkundig in de juiste afmeting gemaakt. De wensen van de klant staan hierbij voorop. Door de jarenlange ervaring en het moderne machinepark is het bij ons mogelijk om voor bijna elke toepassing een juist product te maken.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van o.a. traphekken, trapleuningen, sierhekken, balkonhekken, privacyschermen etc. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het maken van RVS designtafels. Onze kracht zit in het maken van tafels op maat. Alle tafels worden ontworpen naar uw wensen. RVS is prachtig in combinatie met bijvoorbeeld een Betonlook blad, maar daarnaast kunt u ook denken aan natuursteen, glas, hout etc. Bij projecten kunt u onze recente opdrachten bekijken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!